2017 Sıcak Anime Tek Parça Anahtarlık Chopper şapka Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık araba Moda Takı için

₺13.14 ₺10.51

Sepete ekle


SKU: #p1441

Stok durumu: Stokta var

Durum: Yeni

şartname

  • Marka Adı: moontreya
  • Metal Türü: Zamak
  • cinsiyet: Üniseks
  • stil: Moda
  • metal renk: Antik Bronz Kaplama
  • Şekil \ desen: Yuvarlak
  • Model Numarası: YS12145
  • malzeme: Maden
  • fonksiyon: Mood Tracker
  • Uygunluk: All Compatible
  • öğe Türü: Anahtarlıklar
  • İnce veya Moda: Moda
  • Size: 4.0x3.0x1.5cm
  • Weight: 32 g


zincir Lenth: 3.5 cm ağırlık: 20g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Birim Tipi parçaPaket Boyutu 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)

Etiketler: Ucuz 2017 Sıcak Anime Tek Parça Anahtarlık Chopper şapka Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık araba Moda Takı için, Yüksek Kalite 2017 Sıcak Anime Tek Parça Anahtarlık Chopper şapka Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık araba Moda Takı için, Çin Anahtar Zincirleri Tedarikçiler.

Değerlendirmeler

Edwar Dikey
2018-03-14
5/5
mükemmel. hızlı mağaza nakliye